BRIGHTAD

– LEDscreens voor overheden, gemeentes en steden –

We brighten your community. In deze moderne tijden kan u als stad of gemeente dankzij BrightAd veel sneller, makkelijker en duidelijker communiceren met uw inwoners. Bovendien, door dynamische BrightAd-screens te plaatsen op de meest strategische locaties, geeft U uw stad of gemeente een eigentijds imago en zal niemand ze nog onopgemerkt doorkruisen. De visibiliteit en impact van dit hedendaags reclamemedium ligt veel hoger dan bij traditionele reclame zoals flyers, het gemeentelijk infoblad, website,… U kan als stad of gemeente in een handomdraai zelf de boodschappen aanpassen, evenementen aankondigen, nieuwsberichten overbrengen, projecten voorstellen,… U kan er ook voor kiezen dat BrightBoard dit voor u beheert.

Wat beweegt, wordt gezien! Verhoog vandaag de interactie met uw inwoners en versterk uw imago dankzij BrightAd.

In onze stijlvolle kledingzaak houden wij geregeld opendeurdagen of toffe acties. Door digitaal te adverteren via LED, kan ik nu ook video verwerken in mijn reclameboodschappen. Ik krijg alleen maar positieve reacties van passanten; ‘wauw, leuk kleedje was dat op het filmpje’ of ‘ik heb gezien dat het hier dit weekend promodagen zijn.’ Wat een impact!
— Mode Meert —

Als kleine middenstander heb ik maar een beperkt marketingbudget. Dankzij BrightAd kan ik opvallend adverteren op een toplocatie! Ik zou nu al niet meer terugwillen naar de maandelijkse advertenties in het plaatselijk krantje.
— Koen’s Hairplanet —

Back to Top